Ne ndërtojmë të ardhmen, me kualitet dhe sinqeritet! 


Filloi ndërtimi dhe shitja e objekteve afaristo / banesore 

A.R. Katana

Reach us on WhatsApp

Chat on WhatsApp

Google Maps content can't be displayed with your current cookie settings. Select “Show Content”, to view content and agree to the Google Maps cookie settings. Get more info in the Google Maps Privacy Policy. Opt-out here at any time: cookie settings.

Show Content

Zyret e shitjes 

Rruga Mulla Idrizi p.n.
60000 Gjilan,
Kosovë

Orari i punës

E hënë - E shtunë
08:00 - 17.00

Kompleksi AR KATANA

Rruga Hoxhë Lipovica p.n.
60000 Gjilan
Kosovë